Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Kaip prižiūrėti šviesius plaukus?

Kaip prižiūrėti šviesius plaukus?

Kaip prižiūrėti šviesius plaukus?

Šviesiems plaukams -  tiek natūraliems,  tiek dažytiems - reikia ypatingo dėmesio ir priežiūros, kad jie išliktų sveiki  ir neprarastų blizgesio. Dalinamės patarimais, kaip prižiūrėti šviesius plaukus namuose!

Šviesūs plaukai yra ypač subtilūs: jie gali prarasti blizgesį nuo saulės,  jūros druskos ar chloro, esančio baseine. Tačiau naudojant tinkamas priemones ir turint savo plaukų priežiūros ritualą, galima išsaugoti natūralų jų blizgesį, drėgmę ir sveiką išvaizdą!

#1 - mėlynas šampūnas plaukų spalvai paryškinti !

Norėdami išlaikyti šviesių plaukų blizgesį ir glotnumą, rekomenduojame naudoti šampūną „Heart of Glass“.

Natūraliu mėlynuoju „Jagua“ vaisių ekstraktu praturtintas šampūnas atgaivina ir paryškina visų šviesių atspalvių plaukus, neutralizuoja nepageidaujamus atspalvius.

Kaip naudoti?

Švelniai padengti galvos odą ir drėgnus plaukus, įmasažuoti, gerai nuskalauti ir pakartoti, jei būtina.

  

# 2 - turtingas kondicionierius, maitinantis šviesius plaukus

Šviesūs plaukai - ypač, kai jie  yra šviesinti - turi būti prižiūrimi, pasitelkiant stiprinamąsias priemones, kad sustiprintų patį plauko pluoštą.

“Heart of Glass” kondicionieriaus sudėtyje esantis „Biacidic Bond” kompleksas ir baobabo ekstraktas, atgaivina bei pašviesina plaukus.

Mėlyna šio kondicionieriaus spalva gaunama iš natūralaus Jagua vaisų ekstrakto ir yra svarbi naujovė, nes ji leidžia išvengti sintetinių pigmentų.

Kaip naudoti?

Heart of Glass šampūnu išplautus plaukus padengti kondicionieriumi, įmasažuoti, palikti 5 min., peršukuoti ir nuskalauti.

  

 

# 3 - kaukė šviesintiems plaukams stiprinti

Kad išvengtumėte tiek dažytų, tiek šviesintų plaukų spalvos pakitimų, kurie yra veikiami intensyvių atmosferos veiksnių, tokių kaip saulė ar jūros druska, rekomenduojame maitinti plaukų pluoštą naudojant „Heart of Glass“ intensyviai stiprinančią kaukę bent kartą per savaitę. Ši formulė yra praturtinta “Biacidic Bond” kompleksu, užpatentuotu "Davines", kuris tuo pačiu metu ištaiso ir užkerta kelią plaukų pluošto pažeidimams.

Kaip naudoti?

Heart of Glass šampūnu išplautus plaukus padengti kauke, įmasažuoti, palikti 10 min., peršukuoti ir nuskalauti. Jeigu yra poreikis, galima tęsti procedūrą su Heart of Glass kondicionieriumi.

#4 blizgesys ir apsauga šviesiems plaukams

Tai jau paskutinis žingsnis - prieš džiovindami ir formuodami plaukus taip, kaip norite -  naudokite „Heart of Glass Sheer Glaze“, kad jis suteiktų drėkinimo, blizgesio ir šiluminę apsaugą bei apsaugą nuo UV spindulių.

Šis išskirtinis skystis,  su aktyviuoju ingredientu -  “Fortifying Botanical shield" suteikia plaukams “stiprinamąjį skydą” , plaukams elastingumo bei gyvybingumo.

Kaip naudoti?

Tolygiai purkšti nuo 7 iki 15 paspaudimų ant drėgnų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Peršukuoti ir tęsti formavimą su savo mėgstamais plaukų produktais.

  

 

Dar keletas patarimų kiekvienam blondinės tipui !

Norint pasiekti geriausių rezultatų, labai svarbu nuoseklumas!
„Heart of Glass“ linijos gaminiai duoda geriausią rezultatą, kai yra naudojami kartu ir naudojami dažnai. Jie taip pat gali būti lanksčiai derinami, atsižvelgiant į skirtingų tipų šviesiaplaukių poreikius. 

 

1.Natūralūs šviesūs plaukai

KIEKVIENO PLOVIMO METU

Glotninantis šampūnas + Kondicionierius arba Blizgesys ir apsauga
KARTĄ PER SAVAITĘ
Glotninantis šampūnas + Plaukų kaukė+ Kondicionierius arba Blizgesys ir apsauga

 

2. Lengvai šviesinti plaukai

KIEKVIENO PLOVIMO METU

Glotninantis šampūnas + Kondicionierius + Blizgesys ir apsauga 

KARTĄ PER SAVAITĘ 

Glotninantis šampūnas + Plaukų kaukė + Kondicionierius (jeigu reikia) + Blizgesys ir apsauga 

3. Stipriai šviesinti plaukai

 

KIEKVIENO PLOVIMO METU

Glotninantis šampūnas + Kondicionierius + Blizgesys ir apsauga 

KARTĄ PER SAVAITĘ

Glotninantis šampūnas + Plaukų kaukė + Kondicionierius + Blizgesys ir apsauga

Palikti komentarą

Ši svetainė apsaugota „reCAPTCHA“, taip pat taikoma „Google“ privatumo strategija ir paslaugų naudojimo sąlygos.

Prieš paskelbiant visi komentarai moderuojami.

Read more

Koks šviesių plaukų atspalvis tinka tau?

Koks šviesių plaukų atspalvis tinka tau?

Šviesių plaukų atspalvių praktiškai yra begalė: platininės blondinės, pelenų spalvos blondinės, medaus, auksinės, su šaltais ar šiltais atspalviais! Tam, kad atrastumėte savo atspalvį ir suprastumė...

Skaityti daugiau
Patarimai silpniems, slenkantiems plaukams

Patarimai silpniems, slenkantiems plaukams

Plaukų slinkimą gali sukelti įvairūs ir skirtingi veiksniai,  pradedant hormoninėmis permainomis, baigiant stresu, ligomis, besaikiu karštų įrankių ar cheminių procedūrų naudojimu. Jei jūsų plaukų...

Skaityti daugiau