Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Plaukų kaukė: kodėl svarbu ją naudoti?

Plaukų kaukė: kodėl svarbu ją naudoti?

Plaukų kaukė: kodėl svarbu ją naudoti?

Kiekvieno žmogaus plaukai turi skirtingų poreikių, kuriuos reikia palepinti priemonėmis, kurios pagerina plauko išvaizdą, sustiprina, atstato struktūrą. Kartu atraskime plaukų kaukių supergalias!

 

Kaukės yra tarsi mūsų plaukų eliksyras, kurį kiekvieną dieną veikia plaukų džiovintuvai, tiesintuvai, cheminės procedūros, tokios kaip dažai ir šviesinimas, UV spinduliai, vasaros karštis, drėgnas ruduo ar šalta žiema. Šiandien apžvelkime, kas yra plaukų kaukė, kodėl ją naudoti ir kaip taikyti?

Plaukų kaukė ar kondicionierius?

Po plovimo labai svarbu palepinti plaukus kondicionieriumi ar kauke. Tačiau atkreipkite dėmesį - tai nėra tas pats ir abu produktai naudojami skirtingai. Kondicionierius turi būti naudojamas kiekvieną kartą plaunant plaukus šampūnu. Šie du yra tobula pora, privaloma kiekvieno plaukų priežiūros ritualo metu!

Kita vertus, kaukės nėra kasdienio naudojimo produktas. Dėl sodrios tekstūros ir giliai įsiskverbiančių veikliųjų medžiagų plaukų kaukės veikia intensyviau nei kondicionierius. Kad neapsunkintumėte plaukų, jų netepkite kiekvieną kartą plaunant plaukus, tačiau nepamirškite naudoti reguliariai.

Taigi, kaip teisingai užsidėti plaukų kaukę žingsnis po žingsnio?

  • Plaukus gerai išskalaukite, kad pašalintumėte visus šampūno likučius.
  • Nusausinkite plaukus rankšluosčiu, kad pašalintumėte vandens perteklių.
  • Užtepkite plaukų kaukę per visą plaukų ilgį ir galiukius, tolygiai paskirstydami.
  • Laikykite plaukų kaukę vadovaudamiesi instrukcijomis, kurias nurodė gamintojas.
  • Gerai nuplaukite, kad pašalintumėte visus kaukės likučius: palikus ją, poveikis neprailgės arba nesustiprės. Priešingai - jūsų plaukai greičiau susiriebaluos.
  • Švelniai išdžiovinkite plaukus, pirmiausia paglostykite rankšluosčiu, o paskui naudokite plaukų džiovintuvą - vidutinės temperatūros. Kai tik galite, leiskite savo plaukams natūraliai išdžiūti: ne tik leisite savo plaukams pailsėti, bet ir sutaupysite energijos,  sumažinsite CO2 ekvivalentą.

Kiek laiko laikyti plaukų kaukę?

Atminkite, kad laikas yra labai svarbus plaukų gydymo efektyvumui. Dešimt minučių yra vidurkis, tačiau jis taip pat gali būti ir  ilgesnis, ir trumpesnis: visada perskaitykite naudojimo instrukcijas dėžutėje arba Davines svetainėje. Arba sužinokite čia, kuri kaukė jums tinkamiausia, atsižvelgiant į tai, kiek laiko turite!

Turite daug laiko?

Jei turite daug laiko, galite naudoti visų tipų kaukes. Iš tiesų rekomenduojame visą SPA dieną - sau ar su kuo nors kitu - pasirūpinti savo asmenine gerove. 

Neturite daug laiko?

 

Kita vertus, jei turite laiko tik įprastam dušui, rinkitės greito poveikio kaukę, tokią kaip „The Quick Fix“: ji tinka visų tipų plaukams ir, svarbiausia, vos per penkias minutes pasieksite neįtikėtiną efektą!  

Visada skubate?

 

Jei visada skubate, išbandykite „The Restless Circle“ nematomą plaukų kaukę! Užtepus ji tampa skaidri ir niekas  jos net nepastebės. Tokiu būdu galite palikti kaukę, kai sportuojate, žiūrite filmą ar teisiog dirbate prie kompiuterio. Tada greit  į dušą!

 

Plaukų kaukė - kaip žinoti, kiek produkto reikia tepti?

Jeigu uždėsite per daug plaukų kaukės  - rezultatai nepagerės, o tik bus sunkiau plaukų kaukę tinkamai nuplauti. Taigi, atsižvelkite į kelis dalykus: 

  • Jūsų plaukų storis
  • Jūsų plaukų ilgis
  • Vietos, kuriose norite uždėti kaukę

Paprastai kaukė uždedama per visą plaukų ilgį bei galus. Tačiau yra ir specialių galvos odai skirtų produktų, tokių kaip „The Purity Circle“ - kaukė, sukurta žmonėms, turintiems labai riebią galvos odą, arba žmonėms, gyvenantiems labai užterštoje aplinkoje  ir norintiems atkurti galvos odos balansą.

 

Kaip dažnai reikia naudoti kaukę?

Puikus klausimas! Paprastai tariant, du kartus per mėnesį, tačiau teisingas dažnis priklauso nuo jūsų plaukų poreikių, jų plovimo kartų ir naudojamų produktų. „Davines“ kaukių pakuotėje arba produkto duomenų lape svetainėje yra pateikiamos naudojimo instrukcijos: pradėdami galite sekti ir jas.

Tačiau norėdami būti tikri, kad kuo efektyviau laikotės tinkamos plaukų priežiūros, skirkite laiko eksperimentuoti ir „įsiklausykite“ į savo plaukus: kai jie pradeda jaustis trapūs ar jiems reikia priežiūros, nedelsdami pritaikykite procedūrą ir pažymėkite datą kalendoriuje. Tada stebėkite, kaip vyksta procesas ar matote pokyčius. Tai reikalinga tam, kad suprastumėte, kiek laiko išlieka kaukės poveikis jūsų plaukuose. Tai gali būti savaitė ar net daugiau.

O jei vis dar nežinote kokią kaukę pasirinkti ar kaip dažnai ją naudot - Davines meistras visada yra pasiruošęs jums padėti. Taigi, kitą kartą eidami į saloną, nedvejodami klauskite patarimo! 



 

Palikti komentarą

Ši svetainė apsaugota „reCAPTCHA“, taip pat taikoma „Google“ privatumo strategija ir paslaugų naudojimo sąlygos.

Prieš paskelbiant visi komentarai moderuojami.

Read more

Gamta ir pažangiausios technologijos  - “Naturaltech“!

Gamta ir pažangiausios technologijos - “Naturaltech“!

Plaukai nebėra vienintelė plaukų priežiūros žvaigždė, dabar ji dėmesiu dalijasi kartu su galvos oda!  Pasitikite Davines “Naturaltech“ liniją, praturtintą dar tobulesnėmis formulėmis ir naujais pro...

Skaityti daugiau
SAVITA - Davines Lietuva kolekcija!

SAVITA - Davines Lietuva kolekcija!

ĮKVĖPIMAS. Kad ir kaip norėtume apie tai negalvoti, tačiau pasaulį sustingdžiusi pandemija stipriai veikė ir vis dar veikia ne tik pasaulio ekonomiką, bet ir žmogaus psichologiją. Vieną gražią die...

Skaityti daugiau