Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Sausas šampūnas: gaivūs plaukai vos per 5 minutes?

Sausas šampūnas:  gaivūs plaukai vos per 5 minutes?

Sausas šampūnas: gaivūs plaukai vos per 5 minutes?

Naujasis  Invisible Dry Shampoo (Nematomas sausasis šampūnas) veikia be vandens, sugeria riebalų perteklių ir suteikia plaukams papildomos apimties bei tekstūros!

Metų pabaiga, daug darbų ir neužbaigtų reikalų, o kur dar nepriekaištingai atrodanti šukuosena? Viskas yra įmanoma, tam jūs galite pasitelkti mūsų naująjį sausą šampūną, kuris vos per kelias minutes suteiks švaros jausmą, o plaukai bus purūs bei lengvi! 

Sausasis šampūnas ir tobuli plaukai akimirksiu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

More Inside Invisible Dry Shampoo yra naujasis Davines sausas šampūnas, kuris sugeria riebalų perteklių, todėl plaukai tampa švarūs ir švelnūs. Be to, jį taip pat galima naudoti kaip formavimo priemonę, kuri suteikia plaukams apimties ir tekstūros.

Tai būtina priemonė jūsų sporto krepšyje po treniruotės ar net norint atnaujinti išvaizdą tomis dienomis, kai neplaunate galvos. Be to, naujasis sausas šampūnas ir kvepia nuostabiai - jame susilieja vanilės ir greipfruto natos!

Invisible Dry Shampoo idealiai tinka plaukams atgaivinti, sugerti aliejų ir nešvarumus nuo šaknų iki  galiukų, o svarbiausia, kad nepalieka jokių produkto likučių.

Kaip naudoti sausąjį šampūną?

Jei jūsų plaukai yra šiek tiek nešvarūs ir neturite laiko išsiplauti galvos, Invisible Dry Shampoo naudoti tikrai labai paprasta:

  • Šukavimas: švelniai iššukuokite plaukus ir padalinkite juos į atskirus segmentus, kad būtų lengviau pasiskirstyti sausam šampūnui.
  • Purškimas: paimkite „More Inside“ buteliuką, gerai suplakite ir purškite. Idealus atstumas purškimui yra 20-30 cm nuo galvos odos. Nepamirškite sausą šampūną tepti tik tose vietose, kur jo reikia - arti plaukų šaknų.
  • Masažas: įmasažuokite priemonę į šaknis.
  • Formavimas: Sausą šampūną taip pat galima ir iššukuoti, jei norite tiesių, švelnių ir glotnių plaukų. Taip pat galite jo nešukuoti, tuomet sukursite daugiau tekstūros ir apimties!

Taigi, More Inside Dry Shampoo ar  Hair Refresher?

Pasirinkite jums tinkamiausią, nes  Davines produktų šeima jau turi sausą šampūną, vadinamą Hair Refresher; kurį galbūt jau naudojote. Jei jums įdomu, kuo jie skiriasi, čia yra jų pagrindinių savybių sąrašas:

Hair Refresher - tai klasikinė Davines formulė, skirta valyti be vandens, sugerti galvos odos riebalus. Jis dažniausiai veikia kaip valomoji priemonė, taip pat neutralizuoja kvapus. Jis garantuoja lengvesnę tekstūrą nei More Inside Dry Shampoo.



KVAPAS: citrina ir kedras

EFEKTAS: natūrali apimtis

DYDIS: 150ml

PAKUOTĖ: aliuminis

„More Inside Dry Shampoo“ - tai nauja formulė, sukurta Davines laboratorijoje. Tai  daugiafunkcinis produktas, kuriame dera ir valymas, ir formavimas. Jis naudojamas kaip purškiklis, kuris sugeria riebalų perteklių ir, palyginti su Hair Refresher, suteikia plaukams papildomos apimties.


KVAPAS: vanilė ir šviežias greipfrutas

EFEKTAS: papildoma plaukų apimtis

DYDIS: 250 ml

PAKUOTĖ: perdirbtas aliuminis

Palikti komentarą

Ši svetainė apsaugota „reCAPTCHA“, taip pat taikoma „Google“ privatumo strategija ir paslaugų naudojimo sąlygos.

Prieš paskelbiant visi komentarai moderuojami.

Read more

Gaminame su Davines ! (papildyta)

Gaminame su Davines ! (papildyta)

Nuo Davines sodo iki virtuvės, ir net iki vonios kambario ! Mes didžiuojamės galėdami pateikti itališkų tradicinių receptų, pagamintų iš natūralių „Davines“ ingredientų, kuriuos naudojame ir savo p...

Skaityti daugiau
atraskite

atraskite

Sveiki sulaukę Naujųjų metų! Kviečiame kartu pasižvalgyti, kokias naujas plaukų šukuosenų tendencijas mums atnešė naujieji. Po apokalipsinių ’20-ųjų , praeiti metai buvo vadinami vilties metais ko...

Skaityti daugiau