Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Keliaukime po Italiją su Essential haircare

Keliaukime po Italiją su Essential haircare

Keliaukime po Italiją su Essential haircare

Kiekviena Essential plaukų priežiūros linija savo sudėtyje turi aktyvųjį ingredientą, kuris dalyvauja “Slow Food” programoje Italijoje. Taigi kartu su mumis atraskite Davines pasaulį,  sužinokite  produktų sudėtines dalis, kurias mes naudojame produktų gamybai, pakeliaukime po skirtingus Italijos regionus bei susipažinkime su vietos ūkininkais, kurie padeda išsaugoti biologinę įvairovę.
Švęsdami Balandį, kaip Žemės mėnesį, mes norime su jumis pasidalinti istorija, kuri turi teigiamą poveikį bioįvairovės išsaugojimui. Tai istorija apie Davines Essential haircare produktų liniją, kuri vienu metu rūpinasi ir jūsų plaukais, ir mūsų planeta Žeme.
Italijos ūkininkai su aistra rūpinasi mažomis kultūromis tam, kad išsaugotų nykstančias augalų rūšis bei padėtų atkurti biologinę įvairovę.  Mes nusprendėme padėkoti šiems drąsiems ūkininkams, pasakodami apie jų kasdienius įsipareigojimus ir šią svarbią misiją.
Fiaschetto pomidorai iš Carovigno
Ekstrakte gausu angliavandenių ir baltymų, turinčių stiprią maitinamąją galią ir jame yra vitamino C, kuris yra galingas antioksidantas. Be to, jis turi puikių gaivinančių bei maitinančių savybių. Ūkininkas Mario Di Latte.
                 
 
Dygliuotasis kaparis iš Salina
Dygliuotojo kapario ekstraktas yra turtingas antioksidantų ir efektyviai padeda apsaugoti dažytus plaukus.   Ūkininkas Salvatore d'Amico.
 
                                                 
 

Minuta alyvuogės iš Ficarra

Alyvmedžiai -  tai tipiniai Viduržemio jūros regiono medžiai. Jų ekstraktas turtingas riebalų rūgščių ir vitaminų - suteikia maitinimą ir švelnumą jūsų plaukams. Ūkininkas Carmelo Messina.

 

 

                                         

Migdolai iš Noto

Ekstraktas gausus proteinų, B grupės vitaminų, vitamino E, nesočiųjų riebalų rūgščių, magnio, vario, kalio ir fosforo. Suteikia plaukams elastingumo, apimties, drėkina ir maitina plaukus. Ūkininkų šeima Assenza.

 
 

                                                                   

Cartucciaru meleonas iš Paceco

Šis geltonojo meleono ekstraktas yra turtingas vandens, vitaminų ir mineralinių druskų, jis suteikia plaukams ilgalaikį drėkinimą. Ūkininkė Francesca Simonte.

                                             

                                                                                     

Lęšiai iš Villalba

Lęšių ekstrakte yra daug serino ir glutamo rūgšties, jis idealiai tinka plaukams maitinti ir atstatyti. Ūkininkas Francesco Di Gèsu.

 

                                                                                      

Raudonasis salieras iš Orbassano

Ekstraktas kupinas mineralinių druskų, tokių kaip natris, kalis ir kalcis. Jis suteikia mineralų plaukams. Ūkininkai Giancarlo ir Doriano Pozzatello.

 

                                 

Ropė iš Caprauna

Turtingas mineralų  (fosforo, geležies ir kalcio) taip pat vitaminų (A,B ir C).  Šis ekstraktas suteikia plaukams tekstūros bei apimties. Ūkininkė Donatella Ferraris.

 

 

                                                

Kviečiai iš Valnerina

Turtingas mineralinių druskų (geležies, cinko, seleno) ir proteinų, sudėtyje yra didelė koncentracija visų nepakeičiamų amino rūgščių, taip pat gausu antioksidacinių medžiagų. Ūkininkas Daniele Giovannoli.

 

                                            

Jūros druska iš Trapani


 Ypatingai turtinga magnio, kalio ir mikroelementų. Naudojamas SOLU šveitikliui,  kuris giliai ir švelniai išvalo odą. Ūkininkų šeima Culcasi.

                                               

Chinotto iš Savona

Chinotto ekstrakte yra daug vitamino C, jis turi stiprią antioksidacinę galią, apsaugantį plaukus ir odą. Ūkininkų šeima Parodi.

 

                                               

 

Palikti komentarą

Ši svetainė apsaugota „reCAPTCHA“, taip pat taikoma „Google“ privatumo strategija ir paslaugų naudojimo sąlygos.

Prieš paskelbiant visi komentarai moderuojami.

Read more

Maistas plaukams?

Maistas plaukams?

Kalbant apie tvirtus bei sveikus plaukus, visada prieš akis išnyra  plaukų priežiūros produktai! Mes dažnai galvojame, jog dabar nusipirksiu vieną ar kitą produktą ir mano plaukų būklė pagerės. Tai...

Skaityti daugiau
5 priežastys išbandyti kietuosius šampūnus!

5 priežastys išbandyti kietuosius šampūnus!

Jau nuo šiandien „Essential Haircare“  linijos šeima pasipildė šampūnais, kurie įgavo naują formą - tai kietieji šampūnai. Džiaugiamės galėdami pristatyti jums keturis skirtingus kietuosius šampūnu...

Skaityti daugiau