atraskite

Sveiki sulaukę Naujųjų metų!

Kviečiame kartu pasižvalgyti, kokias naujas plaukų šukuosenų tendencijas mums atnešė naujieji.

Po apokalipsinių ’20-ųjų , praeiti metai buvo vadinami vilties metais kovoje su Covid-19 virusu. Susipažinome su virusu, daugelis net iš labai arti. Pasiskiepijome, išmokome pagrindinių higienos taisyklių, pajutę peršalimo simptomus – sąžiningai testavomės... Tačiau, visuotinis priešas pasirodė esantis klastingesnis ir stipresnis nei manėme.

Atsirandant vis naujoms atmainoms mes tyliau ir atsargiau prognozuojame ateitį, tik slapta, kaip maži vaikai viliamės, kad kada nors tai visgi baigsis ir pamažu ruošiame planą naujai pradžiai. Bet kokiu atveju pasaulis nesustojo veikti. Cirkuliacija vyksta visose sferose. Paveikta pandemijos, bet vyksta... Todėl pasitikus ’22-uosius kviečiame Jus pasižvalgyti ką naujo mums siūlo žinomiausi pasaulio plaukų stilistai ir kokias tendencijas jie prognozuoja šiems metams!

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais - jų tiek daug, kad tikrai patenkins kiekvieno skonį. Žinoma, iš didelės pasiūlos išryškės kelios, kurios bus madingiausios ir labiausiai geidžiamos. Kadangi mada yra atspindys aktualių įvykių - faktas, kad kažko itin kardinalaus ar ypatingai kitokio neišvysime ir šiemet.

Pandemija ypatingai paveikė grožio sferą, todėl plaukų stiliuose vis dar jusime karantino pasekmes. Nemažai tendencijų persikels iš 21-ųjų į 22-uosius ir geidžiamiausių plaukų įvaizdžiuose mes vis dar išvysime tokius stilius, kaip Shag, Mullet, Bob, Pixie bei jų mixą t.y., Bixie plaukų stilių.

Madingiausios plaukų spalvos bus vis dar itin natūralios, varinės ar pastelinės blondinės.

Na, o praeitais metais dominavęs 80-ųjų stilius, po truputi užleidžia vietą 90-iesiams. Todėl madingose šukuosenų įvaizdžiuose išvysime tiems laikams artimą stilistiką: itin tiesūs plaukai, dvi kasytės, uodegėlės, taip pat itin gausių, tobulai išdžiovintų plaukų stiliai primenantys „super models“ laikus.

Apibendrinant tendencijas, sakyčiau salonų klientai dalinsis į dvi stovyklas, vieni rinksis vis dar saugesnį variantą „o kas jei ir vėl karantinas“, kiti, pavargę nuo vienodumo – kardinaliai keis šukuosenas ir taps maištautojais „pandeminio“ stiliaus fone. Ar jau paklausėte savęs, kurioje barikadų pusėje būsite?

O mes, nuoširdžiai tikimės, kad šiemet niekas nevaržys apsilankymų grožio salonuose, ko pasekoje, Jūsų plaukai pasipuoš naujomis šukuosenomis!

Gero kūrybinio įkvėpimo!

Už tekstą ir įžvalgas dėkojame Davines Meno vadovei Lietuvoje - Kristinai Šemiotienei!

Įkvėpimo tekstui semtasi iš:

Elle.com

Vogue.com

Glamourmagazine.comq1

Instyle.com

Allure.com

Nuotraukos iš pinterest.com

 

Palikti komentarą

Visi komentarai turi būti patvirtini administratoriaus