B Beauty- kas tai?

B Beauty - kas tai?

Daugiau nei 30 pirmaujančių sertifikuotų BCorp įmonių, keturiuose žemynuose sudarė naują koaliciją, siekiančią pagerinti grožio pramonės tvarumo standartus, sukurdami „B Corp Beauty Coalition“. Koalicijos misija yra įgalinti įmonių bendradarbiavimą ir mainus; atrasti ir dalintis geresnėmis praktikomis, įgyvendinant tvarius veiksmus ir atvirai skelbiant jų rezultatus; padėti klientams lengviau atrasti tinkamą informaciją, įtakoti grožio pramonės platesnius pokyčius, kurie galiausiai pagerintų jos  socialinį ir ekologinį pėdsaką. Vizija - kurti gerojo grožio praktiką.

Mūsų įsipareigojimai

Mūsų tikslas – kurti gerąją grožio praktiką. Trys pagrindiniai aspektai, kuriais vadovaudamasi koalicija dirbs 2022 m., siekdama konkrečių patobulinimų: 

  • Ingredientų tiekimas ir tvarumas
  • Atsakomybė už pakuotę
  • “Žalesnė” logistika

"Atitikdami aukščiausius socialinius ir aplinkosaugos standartus, mes vis nepatogiau jaučiamės dėl grožio pramonės socialinio ir ekologinio pėdsako, todėl priėjome išvados, jog mūsų individualios pastangos įgalinti teigiamus pokyčius, gali būti sustiprintos abipusio įsipareigojimo partneryste! Taigi, mes nusprendėme sudaryti koaliciją, jog susivienytume su kitomis įmonėmis ir bendromis jėgomis suteiktume apčiuopiamos naudos kiekvienam iš jūsų, bendruomenėms ir, žinoma,  planetai.” - Davide Bollati, Chairman of Davines, Founding member of the B Corp Beauty Coalition

 Mes kartu prisiimame atsakomybę kurti gerąją grožio praktiką!

Mes matome naują požiūrį į grožį, kuriam dirvožemis yra toks pats svarbus kaip ir žmogaus oda, gamta tokia pat svarbi kaip ir natūralumas, įrodymai tokie pat svarbūs kaip ir ego, ir poveikis - toks pat svarbus kaip ir pasiekti rezultatai.

Susipažinkite su „B Corp Beauty Coalition“ nariais

Kaip sertifikuotos B korporacijos, manome, jog visos įmonės – per savo produktus, praktiką ir pelną – turėtų siekti išvengti bet kokios žalos ir patenkinti visų poreikius. Mūsų koalicija veikia suprasdama, jog visi esame vienas nuo kito priklausomi, taigi ir atsakingi vieni už kitus bei ateities kartas. Atsižvelgdama į tarpusavio priklausomybės perspektyvą, Davines įmonė džiaugiasi galėdama pristatyti visas „B Corp Beauty Coalition“ nares.

 

 

Palikti komentarą

Visi komentarai turi būti patvirtini administratoriaus