Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Šviesių plaukų priežiūra!

Šviesių plaukų priežiūra!

Šviesių plaukų priežiūra!

Kad ir kaip norėtųsi šviesių plaukų, juk ne paslaptis, kad jų priežiūra tikrai nėra paprasta. Todėl džiaugiamės galėdami pasidalinti šešiais geriausiais šviesių plaukų priežiūros patarimais namuose!

Platina, medus, sviestas, pelenai ir bronza – tai keli žodžiai, minimi daugelyje salonų, apibūdinantys kliento pageidaujamą šviesių plaukų tipą. Šviesiaplaukė yra labai geidžiama plaukų spalva, ir nors ji yra genetiškai reta, sumanus kirpėjas gali išpildyti praktiškai visus mūsų norus. 

Šviesių, šviesintų ar net balintų plaukų priežiūros patarimai namuose :

Kai grožio salone jums idealiai pritaikė  tinkančią plaukų spalvą - toliau skatiname apsaugoti plaukus namuose. Daugelis šviesiaplaukių žino, jog tokie produktai kaip apsauga nuo karščio ir šviesiems plaukams pritaikytas šampūnas yra gyvybiškai svarbūs norint, jog ne tik plaukai būtų sveiki, bet ir jų atspalvis išliktų nepakitęs. Todėl keliaukime toliau!

1. Naudokite Heart of Glass šampūną šviesiems plaukams

Jei žalvariniai atspalviai ar geltoni atspalviai įsiskverbia į plaukų spalvą, kurią norite išlaikyti šiek tiek ilgiau, šis "Heart of glass" mėlynas šampūnas yra būtinas. Spalvos pokyčius gali sukelti įvairūs dalykai -  įskaitant įkaitusius įrankius, teršalus, chlorą, saulę ir net vandens tipą duše. Šampūnai su šiais specifiniais pigmentais, pvz., „Heart of Glass Silkening Shampoo“ su indigo mėlynos spalvos ekstraktu, padės atkurti tinkamą atspalvį ir išlaikyti tobulą spalvą, kol apsilankysite gro savo grožio salone. 

 

2. Po šampūno visada naudokite kondicionierių

Visiems reikia puikaus šampūno ir kondicionieriaus derinio, tačiau šviesiaplaukės nori formulės, sukurtos specialiai jų plaukų spalvai. Šviesiaplaukėms skirti šampūnai turi pašalinti riebalus ir produkto likučius, visiškai neprarandant plaukų blizgesio bei drėgmės. Stiprinantis, sodrus kondicionierius būtinas šviesiems ar šviesintiems plaukams, nes minkština ir maitina plaukus.

Išbandykite mūsų „Heart of Glass Rich“ kondicionierių su indigo mėlynos spalvos pigmentais, jog išlaikytumėte savo šviesių plaukų ryškumą.

 

3. Šviesių ar šviesintų plaukų kaukė

Šios maitinamosios plaukų priežiūros priemonės, sukurtos specialiai šviesiaplaukėms, ir sukurtos taip, jog kiek galima daugiau atstatytų žalą ir kitas problemas, kurias sukelia išoriniai veiksniai ar pats šviesinimas. Intense Treatment iš “Heart of Glass” linijos idealiai tinka pamaitinti, palaikyti plaukų elastingumą ir sustabdyti plaukų lūžinėjimą. Įsitikinkite, jog produktą tolygiai paskirstote, švelniai prašukuokite, kad produktas geriau būtų pasisavintas. 

 

4. Naudokite apsaugą nuo karščio, nes šviesūs plaukai ir taip yra labai trapūs

Šviesūs arba dažyti šviesūs plaukai yra daug labiau pažeidžiami, todėl nuo karščio saugantis purškiklis, nenuplaunamas kondicionierius ar panaši formavimo priemonė turėtų būti pagrindinė bet kurios šviesiaplaukės kasdienybės dalis. „Heart of Glass Sheer Glaze“ yra UV spinduliams atsparus purškiklis, puikiai tinkantis tepti ant rankšluosčiu nusausintų plaukų prieš formuojant, naudojant šildomus įrankius arba keliaujant į vietą, kur yra daug saulės.

5. Išbandykite įvairias plaukų kaukes

Praradę blizgesį ir pažeisti plaukai gali būti atgaivinti naudojant tinkamas priemones. Plaukų kaukės yra patikimas būdas suteikti maistinių medžiagų plaukams, kuriuos reikia ypatingai prižiūrėti. Tam puikiai tinka maitinanti Nourishing VM plaukų kaukė, arba nenuplaunamas SU plaukų pienelis, jei planuojate vykti prie jūros ar baseino.

6. Plaukite vėsiu vandeniu

Karštas vanduo gali susilpninti ryškias spalvas bei sukelti plaukų struktūros pakitimus. Stenkitės plauti plaukus šaltuoju būdu, kad sugrąžintumėte jiems blizgesį ir užtikrintumėte švelnesnį plovimą. Šalto vandens pliūpsnis į dušo pabaigą, uždarys plauko švynelius ir padės išsaugoti jų blizgesį.

Individualūs namų priežiūros patarimai visų tipų šviesiems plaukams:

Kalbant apie plaukų priežiūrą, nuoseklumas yra labai svarbus, norint pasiekti geriausių rezultatų! „Heart of Glass“ linijos gaminiai yra geriausi, kai naudojami kartu ir naudojami dažnai.

NATŪRALŪS ŠVIESŪS PLAUKAI

KIEKVIENĄ PLOVIMĄ: Heart of Glass šampūnas + kondicionierius arba apsauga nuo karščio.

KARTĄ PER SAVAITĘ: 

Heart of Glass šampūnas + plaukų kaukė + kondicionierius ar apsauga nuo karščio. 

LENGVAI ŠVIESINTI PLAUKAI

KIEKVIENĄ PLOVIMĄ: Heart of Glass šampūnas + kondicionierius arba apsauga nuo karščio.

KARTĄ PER SAVAITĘ: 

Heart of Glass šampūnas + plaukų kaukė + kondicionierius + apsauga nuo karščio (jei reikia)

STIPRIAI ŠVIESINTI PLAUKAI

KIEKVIENĄ PLOVIMĄ: Heart of Glass šampūnas + kondicionierius + apsauga nuo karščio.

KARTĄ PER SAVAITĘ: 

Heart of Glass šampūnas + plaukų kaukė + kondicionierius + apsauga nuo karščio 

 

Palikti komentarą

Ši svetainė apsaugota „reCAPTCHA“, taip pat taikoma „Google“ privatumo strategija ir paslaugų naudojimo sąlygos.

Prieš paskelbiant visi komentarai moderuojami.

Read more

Kaukės pagal jūsų plaukų tipą

Kaukės pagal jūsų plaukų tipą

Plaukų kaukės yra bet kokios plaukų priežiūros rutinos stebuklus darantys herojai. Nesvarbu, ar jūsų plaukai buvo pažeisti nuo vasaros saulės ar ilgus metus trukusio šviesinimo, ar juos tiesiog rei...

Skaityti daugiau
Plaukų slinkimas ir jo priežastys...

Plaukų slinkimas ir jo priežastys...

Plaukų slinkimas - tai kasdienio gyvenimo dalis. Tiesą sakant, normalu, jog iškrenta 100 sruogų per dieną. Tačiau jei vienu metu netenkate daugiau plaukų nei įprastai, pastebite plinkančių vietų ar...

Skaityti daugiau