Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Gaminame su Davines ! (papildyta)

Gaminame su Davines ! (papildyta)

Gaminame su Davines ! (papildyta)

Nuo Davines sodo iki virtuvės, ir net iki vonios kambario ! Mes didžiuojamės galėdami pateikti itališkų tradicinių receptų, pagamintų iš natūralių „Davines“ ingredientų, kuriuos naudojame ir savo produktų gamyboje.


Pagal ekologinės žemdirbystės principus auginamas „Davines Village“ mokslinis sodas yra tikras biologinės įvairovės lobis, kuriame ištiriami nauji ingredientai mūsų produktų formulėms. Daugelis natūralių ekstraktų yra išgaunami iš Viduržemio jūros regiono augalų, tradiciškai naudojamų maistui gaminti, pavyzdžiui, rozmarino ar artišoko.


Kaip savo šalimi besididžiuojantys italai, mėgstantys gerą maistą ir laiko praleidimą kartu, taip ir sode žydintys augalai įkvėpė mus sukurti receptus, per kuriuos mes pasakojame apie produktų ingredientus, jų naudą mūsų kūnui ir plaukams bei atveriame duris į itališkos virtuvės paslaptis!

Taigi, jūsų dėmesiui - Risotto su pomidorais ir kaparėliais!

Risotto yra vienas labiausiai vertinamų itališkų receptų, bet ir ne taip jau lengvai paruošiamų. Šiame pirmame video mes atskleidėme dviejų paprastų, tačiau labai skanių ir nepamirštamų ingredientų magiją - tai „Fiaschetto“ pomidorai ir kaparėliai ! 

„Fiaschetto“ pomidorai  yra gausūs angliavandenių ir baltymų, juos rasite mūsų Nou Nou linijoje, kuri maitina sausus, pažeistus plaukus.

O kaparėliai turi puikių antioksiduojančių savybių, tai padeda išsaugoti plaukų grožį, žvilgesį, apsaugoti plaukų spalvą - visos šios savybės atsiskleidžia Minu linijoje.

 

“Mokslinis sodas mums suteikia  tiesioginio kontakto su gamta ir jos begaliniais ištekliais galimybę.” Davide Bolatti

Dalinamės ir dar vienu receptu, kuris suteiks gyvenimui daugiau skonio!

Caponata su raudonaisiais salierais ir alyvuogėmis!

Tai sicilietiškos kilmės užkandis arba garnyras, pagamintas iš daržovių: turtingas, skanus ir saldžiarūgštis! Formulių, kurias naudosime ingredientai  -  raudonasis salieras ir „Minuta“ alyvuogės.

Ingredientas - Raudonasis salieras su mineralinėmis druskomis, tokiomis kaip natris, kalis ir kalcis. Jį rasite DEDE linijoje - kuri skirta kasdieniam naudojimui!

Antrasis ingredientas - "Minuta" alyvuogės, turtingos riebalų rūgščių ir baltymų.

Jas rasite Love linijoje - skirtoje garbanotis, šiauštis linkusiems plaukams!

 P.S. Laukite tęsinio:)

 

Strozzapreti makaronai su artišokais ir špinatais!

Švieži makaronai  - tai tikras gėris, kartu su labai maistingu,  vegetarišku padažu! Pagrindiniai ingredientai: artišokas ir špinatai!

Artišokuose daug maistingų medžiagų ir naudingųjų savybių. Jie nėra kaloringi, turi daug vitamino C, K, B grupės vitaminų, kalio ir geležies. 100 g artišokų yra net 5,4 g skaidulų.

Artišokų ekstraktas - turtingas valomųjų savybių, jį rasite mūsų Detoxifying linijoje, skirtoje plaukams, paveiktiems išorės veiksnių.

Špinatai  - tai dar viena super daržovė jūsų plaukams! 

Špinatuose yra magnio, geležies ir folio rūgšties, kurie yra vienas iš svarbiausių B grupės vitaminų. Be to, vitaminas C šiose tamsiai žalios spalvos lapinėse daržovėse padeda apsaugoti ir išlaikyti plaukų folikulų ląstelių membranas.

 O špinatus atrasite mūsų Renewing linijoje - skirtoje palaikyti galvos odos ir plaukų ilgaamžiškumą!

 

Palikti komentarą

Ši svetainė apsaugota „reCAPTCHA“, taip pat taikoma „Google“ privatumo strategija ir paslaugų naudojimo sąlygos.

Prieš paskelbiant visi komentarai moderuojami.

Read more

PLEISKANŲ ATSIRADIMO PRIEŽASTYS ir COVID!
plaukų priežiūra

PLEISKANŲ ATSIRADIMO PRIEŽASTYS ir COVID!

Metų laikai daro didelę įtaką pleiskanų atsiradimui, o ypač šaltuoju sezonu!  Nuo šalto oro oda ima sausėti, o to pasekoje gali ir pleiskanoti. Pleiskanų suaktyvėjimas pastebimas ir COVID pandemij...

Skaityti daugiau
Sausas šampūnas:  gaivūs plaukai vos per 5 minutes?

Sausas šampūnas: gaivūs plaukai vos per 5 minutes?

Naujasis  Invisible Dry Shampoo (Nematomas sausasis šampūnas) veikia be vandens, sugeria riebalų perteklių ir suteikia plaukams papildomos apimties bei tekstūros! Metų pabaiga, daug darbų ir neužba...

Skaityti daugiau