Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Gamta ir pažangiausios technologijos - “Naturaltech“!

Gamta ir pažangiausios technologijos  - “Naturaltech“!

Gamta ir pažangiausios technologijos - “Naturaltech“!

Plaukai nebėra vienintelė plaukų priežiūros žvaigždė, dabar ji dėmesiu dalijasi kartu su galvos oda!  Pasitikite Davines “Naturaltech“ liniją, praturtintą dar tobulesnėmis formulėmis ir naujais produktais!

Įsivaizduokite, kad einate į SPA centrą, jog skirtumete laiko sau, palepintumėte savo veido ir kūno odą.  Atpalaiduojanti atmosfera, lengva, jauku, aplinka nuostabiai kvepia…Pagaliau galite ramiai mėgautis valymu, masažu ir kaukėmis ... Jūs išeinate lyg naujai gimusi, lyg su nauja oda, jaučiatės atsipalaidavusi,  o jūsų oda švytinti ir lygi lyg aksomas.

Dabar įsivaizduokite, kad  esate ne SPA, bet „Davines“ salone, o pagrindinis dėmesys skiriamas  jūsų plaukų ir galvos odos gerovei. Būtent plaukų valymas ir jų priežiūra įkvėpė sukurti naujas „Naturaltech“ formules ir produktus!

Sveiki plaukai? Pradėkite nuo sveikos galvos odos!

Plaukų gerovė grindžiama sąmoningu gyvenimo būdu, mityba bei plaukų priežiūros rutina. Tačiau to nepakanka,  iš tikrųjų už visų sveikų plaukų slypi sveika galvos oda.

Sveika galvos oda atlieka savo apsauginio barjero darbą ir dėl to galime padėkoti mikrobiotai. Kas yra mikrobiota? Tai draugiškų mikroorganizmų bendruomenė, kuri paprastai gyvena ant odos, įskaitant  ir galvos odą.

Norėdami sustiprinti odos apsaugą, turime pradėti nuo mikrobiotinio būsterio - naujo ingrediento, kuris sustiprino ENERGIZING produktų sudėtį trapiems, slinkti linkusiems plaukams: „Superactive“ serumas ir „Seasonal Superactive“ serumas, kovoja su sezoniniu slinkimu ar plaukų slinkimu, kurį sukelia stresas bei kiti išoriniai veiksniai.

Be to, prie ENERGIZING procedūrų taip pat rasite „Thickening Tonic“ (tankinantis tonikas), kuris padidina plaukų storį, naudojant naują formulę, kuri yra dar efektyvesnė.

Daugiau energijos plaukams suteiks  ir nauji universalūs produktai !

ELEVATING yra visiškai nauja  Naturaltech produktų grupė. Ji puikiai dera su visomis kitomis „Naturaltech“ linijos plaukų produktų šeimomis ir  dar labiau padidina jų efektyvumą!

Grįžtant prie galvos odos priežiūros, „ELEVATING“ siūlo „Scalp Recovery Treatment“ - atkuriantį skystį galvos odai, padedantį drėkinti ir iš naujo subalansuoti sausą, pažeidžiamą odą bei atkurti odos barjero vientisumą, idealiai apsaugoti nuo išorinių agresorių, tokių kaip smogas. Šis produktas puikiai padeda nuraminti paraudusią ir sudirgusią galvos odą.

Kitas naujos šeimos narys yra „ELEVATING Clay“- tai  giliai valanti molio pudra. Ji tinka (taip pat) riebiai galvos odai, ji derinama kartu su įvairiais „Naturaltech“ linijos šampūnais.

ELEVATING linija jums suteiks ir raminančių pojūčių. Tiesą sakant, du kiti produktai leidžia pajusti malonumą, lyg būtumėte SPA centre, bet „Davines“ salone - turime omenyje masažinį aliejų ir purškiamą kvapą, kurie atpalaiduos ir suteiks ramybės pojūtį.

 

Ypač riebiai galvos odai ir plaukams

Perženkite šampūno ribas: REBALANCING linija, skirta riebiai galvos odai ir plaukams, pridedama prie REBALANCING valomosios procedūros, skirtos riebalus normalizuojančiam valymui, reguliuojančiam riebalų hiperprodukciją.

Be to, naujoje ELEVATING šeimoje mes salone randame  ir procedūrą su moliu, kad išvalytumėme  galvos odą. Tinka riebiai galvos odai ir ne tik, ji gali būti naudojama kartu su įvairiais „Naturaltech“ linijos šampūnais.

 Pripildyti ir žvilgantys plaukai!

„Naturaltech REPLUMPING“ produktų grupė sukurta siekiant atkurti visų tipų plaukų elastingumą. Kartu su šampūnu ir kondicionieriumi naujasis produktas - REPLUMPING Hair Filler Superactive Leave-in - pripildantis plaukus skytis,  suteiks jūsų plaukui pilnumo ir dar daugiau žvilgesio!

 

Palikti komentarą

Ši svetainė apsaugota „reCAPTCHA“, taip pat taikoma „Google“ privatumo strategija ir paslaugų naudojimo sąlygos.

Prieš paskelbiant visi komentarai moderuojami.

Read more

Trys patarimai kaip prižiūrėti galvos odą!

Trys patarimai kaip prižiūrėti galvos odą!

Vasarą, kai mūsų plaukai gauna daug saulės, chloro, druskos, UV spindulių  - labai svarbu yra tinkama galvos odos priežiūra! O gerai galvos odos būklei užtikrinti reikalingas ir net būtinas - galvo...

Skaityti daugiau
Plaukų kaukė: kodėl svarbu ją naudoti?

Plaukų kaukė: kodėl svarbu ją naudoti?

Kiekvieno žmogaus plaukai turi skirtingų poreikių, kuriuos reikia palepinti priemonėmis, kurios pagerina plauko išvaizdą, sustiprina, atstato struktūrą. Kartu atraskime plaukų kaukių supergalias!  ...

Skaityti daugiau