Koks šviesių plaukų atspalvis tinka tau?

Šviesių plaukų atspalvių praktiškai yra begalė: platininės blondinės, pelenų spalvos blondinės, medaus, auksinės, su šaltais ar šiltais atspalviais! Tam, kad atrastumėte savo atspalvį ir suprastumėte, kuris blondinės tipas jums labiau tiktų: pateikiame keletą patarimų!

Ar kada pagalvojai, koks šviesių tipas labiausiai tinka tau ir tavo asmenybei? Pasirinkę tobulą atspalvį - šiltą ar šaltą blondinę - galite net pagerinti savo veido odos spalvą!  Pritaikę sau tinkantį atspalvį - nuo nuolankiausių pelenų iki metalinės platinos - galite paliesti visas širdies stygas!

Taigi, kokia tu blondinė?

Pelenų blondinė, natūrali, nereikalaujanti daug priežiūros

Tai labai natūralus ir paprastas blondinės atspalvis, kurį lengva prižiūrėti ir pasirinkti naujai išvaizdai. Pelenų šviesiaplaukė puikiai tinka šalto atspalvio odai, mažas kontrastas su akių spalva.

Rūpintis ja namuose taip pat lengva, nes pelenų šviesiaplaukei iš tikrųjų nereikia  taip rūpintis dėl  savo plaukų blizgesio kaip kitiems šviesių plaukų tipams. Norint suteikti daugiau blizgesio, siūlome tiesiog palepinti plaukus aliejuku ar kita, blizgesio suteikiančia priemone.

Pagal chromatinę skalę, pelenų blondinė dažnai būna ties riba su šviesiai ruda spalva. Tačiau nereikėtų painioti  šių dviejų atspalvių, o jūsų patikima „Davines“ meistrė galės jums padėti išsirinkti tobulą spalvą!

 

Šviesinti plaukai sruoguomis, kad suteiktų daugiau blizgesio

Jei pradedate nuo šviesios spalvos pagrindo, tuomet akcentai yra puikus sprendimas, kad atspalvis būtų dar ryškesnis ir gyvesnis.

Rezultatas primena vasaros nubučiuotus plaukus, tačiau profesionalo atlikto šviesinimo dėka, šį efektą galite išgauti ištisus metus.

Puikus dalykas, jog sruogos puikiai tinka tiek šiltiems, tiek šaltiems blondinės atspalviams, todėl išlaisvinkite savo vaizduotę.

Be to, jos padeda padengti pilkus plaukus ir gali būti atspirties taškas šviesesnio atspalvio link net nuo rudų plaukų.

Tamsios šaknys, laipsniškai šviesėjančios į galus

Per pastaruosius kelerius metus buvo gausu prašymų šviesinti plaukų galiukus. Tokiu būdu šaknys būna tamsesnės ir lengviau suvaldyti plaukų ataugimą. Tinka vidutinio ilgio arba ilgiems plaukams, nes tai leidžia lengvai valdyti chromatinius pokyčius.

Dalinis plaukų šviesinimas gali būti daugiau ar mažiau drąsus, žymintis stipresnį ar silpnesnį pagrindinės spalvos ir ilgio kontrastą.

Ypač svarbu prižiūrėti itin šviesintus plaukus, kaskart plaunant plaukus - periodiškai tepti maitinamąją kaukę ir naudoti sodrų kondicionierių.

 

Balinimas ir šviesūs dažai: klauskite profesionalo!

Šviesiaplaukė yra mėgstamiausia spalva tarp kino ir pop žvaigždžių, kurios ją renkasi norėdamos išreikšti įvairius savo moteriškumo aspektus. Vieni įsimintiniausių blondinių tipų yra rafinuotas Grace Kelly atspalvis, jausmingesnė Brigitte Bardot ir Marilyn Monroe šviesiaplaukė bei , žinoma, popmuzikos blondinė - Madonna.

Kadangi ji yra tokia universali, blondinė taip pat yra viena iš labiausiai ieškomų spalvų. Jei svarstote apie radikaliai naują išvaizdą ir šviesinate plaukus, paprašykite „Davines“ meistro patarimo!

 

“Brondė", šviesiaplaukės ir rudos spalvos samplaika

Net moterys šokoladiniais plaukais bent kartą gyvenime svajoja tapti šviesiaplaukės. Daugelis jų sugebėjo paversti šią svajonę realybe, pradėdamos - lėtai - nuo tamsios blondinės ar „brondės“.

Žodis „bronde“ yra tiesioginis žodžių rudos ir blondinės sintezė. Nors pavadinimas paprastas, pasiekti tobulą kiekvienos moters „brondą“ toli gražu nėra lengva. Norėdami išgauti tinkamą rezultatą, pritaikytą prie originalios plaukų spalvos, labai rekomenduojame vengti „pasidaryk pats“ sprendimų.

Medaus šviesiaplaukė, universali ir madinga

Visada tokia populiari medaus blondinė gali pateikti daug, dažnai šiltų ir įvairių atspalvių. Jie pereina nuo vario blondinės iki karamelės rudos, nuo auksinės blondinės iki kviečių blondinės.

Medaus šviesiaplaukė yra labai natūrali ir mažai priežiūros reikalaujanti spalva, ​​todėl tai puikus pasirinkimas norint pašviesinti plaukus, bet ne per daug drastiškai.

Be to, tai nuostabus atspalvis moterims, kurios mėgsta ilgus, banguotus plaukus ir kasas, nes šviesos atspindys ant skirtingų bangų išryškina medaus blondo atspalvius.

Platininė blondinė, šalčiausias metalinis atspalvis

Platininė blondinė yra labai drąsi spalva, ji sukelia gundymą ir maištą. Norint ją išgauti, šviesinimo procesas turi būti toks pat gilus, kaip ir pirminio plaukų atspalvio.

Štai kodėl labai svarbu bendradarbiauti su  savo plaukų meistru, kad galėtumėte saugiai šviesinti plaukus, tuo pačiu būti tikri, jog galėsite jais rūpintis ir namuose.

Kad jūsų plaukai būtų sveiki, nepamirškite naudoti specialių  šviesintiems plaukams tinkamų šampūnų bei balzamų, periodiškai atlikti plaukų procudūras bei maitinamąjį gydymą, jeigu tik reikia.

 

Palikti komentarą

Visi komentarai turi būti patvirtini administratoriaus