Mums rūpi ir mes norime, jog jūs tai žinotumėte

Davines bendruomenė

Šiomis dienomis sunkiai dirbome, tam, kad užtikrintume, jog mūsų rūpestis būtų išreikštas svarbiais ir praktiniais veiksmais, nes manome, kad rūpestis - tai visų pirma yra veiksmas.

Mes rūpinamės, kad mūsų įmonės komanda, dirbanti Italijoje būtų kaip tik įmanoma saugesnėje aplinkoje: įdiegėme visas papildomas priemones, reikalingas tiems, kurie vis dar dirba gamybos sektoriuje. Tai garantuoja salonų  aptarnavimą tose šalyse, kur vis dar įmanoma dirbti. Mes esame pasirengę aprūpinti mūsų profesionalius partnerius, kad tik ši situacija pagerėtų.

Mes rūpinamės jumis, kurie esate mūsų didelės bendruomenės dalis: norime palaikyti ryšį ir dalintis mintimis bei ritualais su jumis ir žmonėmis, kuriuos jūs mylite, kad galėtumėte toliau auginti ir išreikšti savo nepaprastą grožį.

Taip pat norime nuoširdžiai padėkoti visiems, kurie padeda, kai to labai reikia: ši akimirka labiau nei bet kada primena mums, jog esame didelės, globalios bendruomenės dalis.

Rūpinkitės savimi, būkite kantrūs ir dalinkitės savo mintimis bei jausmais su mumis. Ši akimirka mus išmokys daug, bet  sugrįšime ir būsime tik dar geresni mus supančiai aplinkai, žmonėms ir gamtai. 

GOOD HOPE

Tai vardas, kurį mes davėme 110 000 vienetų dezinfekuojamo gelio rankoms. Jį dovanojame savo bendruomenei ir labdaros organizacijoms Italijoje, norėdami padėti žmonėms, kuriems to labai reikia.

Ypatinga padėka „Davines“ mokslinių tyrimų ir plėtros bei gamybos komandoms, kurios padarė tai įmanoma per trumpą laiką, ir visiems kolegoms, kurie tai įgyvendino, dirbdami iš savo namų ir palaikydami ryšį su visais mumis.

1 komentaras

Ačiū jums lsbai

Elmira

Palikti komentarą

Visi komentarai turi būti patvirtini administratoriaus