Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: OI Luster - žvilgantys plaukai akimirksniu!

OI Luster - žvilgantys plaukai akimirksniu!

OI Luster - žvilgantys plaukai akimirksniu!

Žvilgantys plaukai - atraskite naują, greito poveikio ir drėkinančią priemonę!

Lengvas lyg vanduo, itin greitai įsigeria į plaukus, turtingas natūralios kilmės ingredientų, kurie suteikia plaukams akinamo žvilgesio ir švelnumo - taip, tai naujasis OI Liquid Luster!

Jei jūsų plaukai pastaruoju metu atrodė dulsvi ar praradę gyvybingumą, mes turime jums puikų sprendimą - naująjį OI Liquid Luster – skystą, vandeniui artimos tekstūros priemonę, kuri drėkina plaukus, suteikia jiems krištolinio žvilgesio ir šilko švelnumo. Apibendrinant galima pasakyti, kad tai WOW plaukų efektas vos per kelias sekundes!

Kaip greitai plaukai tampa švelnūs ir žvilgantys?

Lyginant su kitais maitinamaisiais produktais, kuriuos galbūt bandėte anksčiau, OI Liquid Luster yra skystos, skaidrios ir lengvos tekstūros. Jis neapsunkina plaukų ir veikia itin greitai, padeda sutaupyti jūsų brangaus laiko! Be to, jo formulėje gausu drėkinamųjų medžiagų, kurios sutramdo nepaklusniu plaukus, suteikia glotnumo,  dėl šios priežasties jie geriau atspinti šviesą.  Išbandykite jau dabar, kad |įsitikintumėte tuo patys!

Davines daugiau blizgesio plaukams suteikianti procedūra -  prieš ir po OI Liquid Luster

OI Liquid Luster pagerina plaukų kokybę, plaukai atrodo sveiki ir itin švelnūs, todėl juos lengviau iššukuoti, džiovinti ir formuoti.  Plaukus tiesiog norėsis liesti dėl jų švelnumo ir neįtikėtino krištolinio žvilgesio!

Natūralūs ingredientai, kurie suteiks plaukams glotnumo ir žvilgesio

OI Liquid Luster formulėje yra natūralios kilmės drėkinančių ingredientų, atitinkančių Davines filosofiją, kuri skatina sujungti dovanas iš gamtos su pažangiausiomis technologijomis. 

  • Roucou Oil – aliejus, išgautas iš Roucou, Amazonijos augalo, dar vadinamo „Achiote“, žinomas dėl savo stiprių, blizgesį stiprinančių ir šviesą atspindinčių savybių.
  • Kardūno aliejus – kardūno ekstraktas paverčiamas lengvu,  biologiškai skaidžiu aliejumi, kuris suteikia plaukams daugiau žvilgesio,  juos tampa  lengviau šukuoti bei formuoti.

Absoliutaus grožio patarimai naudojimui namuose 

Siekdami pagerinti OI linijos veiksmingumą ir pritaikymą, mes sudarėme kelis derinius, skirtus naudoti namuose. Eksperimentuokite ir atsirinkite tai, kas geriausiai atlieps jūsų plaukų ir galvos odos poreikius. Mėgaukitės savo grožio ritualu namuose!

 

Norite šilkinių, minkštų ir tiesių plaukų?

Po plovimo šampūnu, užtepkite OI Liquid Luster blizgesį tiesiai ant plaukų, visiškai prisotindami juos nuo vidurio iki pat plaukų galiukų. Nuplaukite ir, jei reikia, naudokite OI kondicionierių arba OI sviestą.  Prieš džiovinant plaukus, ritualą užbaikite OI pieneliu arba OI aliejuku.

Stilisto patarimai!

1. Prieš tepdami OI Liquid Luster blizgesį, kruopščiai nuskalaukite šampūno likučius, rankšluosčiu nusausinkite plaukus, kad pašalintumėte vandens perteklių.

2. Tepkite OI Liquid Luster blizgesį per visą plauko ilgį iki pačių galiukų (bet ne ant galvos odos), pamasažuokite, kad plaukai būtų prisotinti, tuomet kruopščiai nuplaukite.

3. OI aliejukas arba OI pienelis gali būti naudojamas kaip paskutinis žingsnis, formuojant plaukus prieš naudojant džiovintuvą. Tepkite OI All In One pienelį, jei norite dar daugiau drėkinančio pojūčio. Naudokite OI aliejuką, jei jums norisi papildomo blizgesio ir apsaugos nuo plaukų pūtimosi.

OI -  jūsų labai mėgstama linija!

Davines OI linija yra viena populiariausių, nes suteikia nepaprasto blizgesio ir švelnumo visų tipų plaukams. Dar viena iš savybių, dėl kurių jums patiks OI,yra ta, jog ji padeda pagerinti jūsų plaukų išvaizdą nuo pat pirmo naudojimo. Štai dalykai, kurie jums patiks labiausiai:

  • Iš karto suteikia plaukams švelnumo ir žvilgesio, patikėkite, tai pastebės visi!
  • Sodrus ir nepamirštamas kvapas. Perskaitykite OI šampūno apžvalgas ir sužinosite, jog daugeliui patinka visų OI linijos produktų išskirtinis kvapas!
  • Kiekvienas produktas turi daug privalumų, pvz., OI All In One Milk gali būti naudojamas kaip nenuplaunamas kondicionierius, pagalbinė formavimo priemonė arba apsauga nuo karščio.

Kiekviename gaminyje esantis Roucou aliejus leidžia lengviau iššukuoti plaukus ir padeda juos formuoti.

Visapusiškas tvarumas

Kiekvieną kartą, kai pristatome naują produktą, ieškome tvariausių sprendimų tiek formulei, tiek pakuotei. Visi OI produktai yra pagaminti ir supakuoti Italijoje- Davines Village, naudojant energiją iš atsinaujinančių šaltinių. Be to, OI pakuotės yra pagamintos iš perdirbto plastiko. Kodėl tai svarbu? Nes plastikas, atsiradęs po vartojimo ir teisingo šalinimo yra perdirbamas bei padeda mums išvengti naujų mūsų planetos išteklių naudojimo.

                

Kitas būdas, padedantis sumažinti pakuočių poveikį  - tai gamybos metu susidariusio anglies dioksido kiekio kompensavimas atkuriant miškus vietovėse, kurioms gresia dykumėjimas.

Palikti komentarą

Ši svetainė apsaugota „reCAPTCHA“, taip pat taikoma „Google“ privatumo strategija ir paslaugų naudojimo sąlygos.

Prieš paskelbiant visi komentarai moderuojami.

Read more

B Beauty- kas tai?

B Beauty- kas tai?

B Beauty - kas tai? Daugiau nei 30 pirmaujančių sertifikuotų BCorp įmonių, keturiuose žemynuose sudarė naują koaliciją, siekiančią pagerinti grožio pramonės tvarumo standartus, sukurdami „B Corp B...

Skaityti daugiau
Kaukės pagal jūsų plaukų tipą

Kaukės pagal jūsų plaukų tipą

Plaukų kaukės yra bet kokios plaukų priežiūros rutinos stebuklus darantys herojai. Nesvarbu, ar jūsų plaukai buvo pažeisti nuo vasaros saulės ar ilgus metus trukusio šviesinimo, ar juos tiesiog rei...

Skaityti daugiau