Patarimai silpniems, slenkantiems plaukams

Plaukų slinkimą gali sukelti įvairūs ir skirtingi veiksniai,  pradedant hormoninėmis permainomis, baigiant stresu, ligomis, besaikiu karštų įrankių ar cheminių procedūrų naudojimu.

Jei jūsų plaukų slinkimas yra nuolatinis, turėtumėte kreiptis į savo gydytoją. Jei pastebėjote, kad jūsų plaukai pastaruoju metu atrodo plonesni, bet neturite rimtesnių medicininių problemų - tuomet dalinamės kasdieniais patarimais jums:

Valgykite visavertį maistą

Maistas, kuriame yra daug vitaminų ir mineralų, tokių kaip geležis, cinkas ir vitaminas B12, gali padėti atgaivinti plonus plaukus. Įsitikinkite, kad savo mityboje pakankamai vartojate lapinių daržovių, riešutų, pupelių, žuvies ir liesos mėsos.

Atlikite galvos odos pilingą

Galvos odos šveitimas padeda pašalinti ne tik negyvas odos ląsteles ir produktų likučius, bet ir pašalinti DHT (hormonas, sukeliantis plaukų slinkimą) perteklių, kartu skatindamas naujų folikulų augimą.

SOLU jūros druskos šveitiklis yra puikus galvos odos šveitimas - natūraliam augimo skatinimui.

Atkreipkite dėmesį į produktų sudėtį

Norint atgaivinti plaukus, būtina naudoti "švarius" produktus (be kvapiųjų medžiagų ir kenksmingų toksinų, parabenų ir sulfatų). Toksiški ingredientai dirgina ir gali sukelti  galvos odos uždegimą, taip pat išeikvoja naudingas maistines medžiagas ir galiausiai suardo natūralų plauko augimo ciklą.

“Energizing“ linija - sukurta tam, kad plaukai būtų sveiki ir stiprūs. Plaukų slinkimo gydymas prasideda nuo galvos odos. Davines "Energizing" linijos produktai stimuliuoja galvos odą, todėl pagerėja plaukų elastingumas bei pristabdomas plaukų slinkimas.

Suteikite plaukams laisvės

Išleiskite griežtas pynes ar  “arklio uodegas”, kurios gali tempti plaukus nuo šaknų bei to pasekoje sukelti ir didesnį plaukų slinkimą. Plaukams surišti vietoj įprastų plaukų gumyčių naudokite šilkines ar segtukus su guminiu paminkštinimu. Beto, leiskite plaukams natūraliai išdžiūti, kad galvos oda kuo būtų mažiau dirginama.

Turite patarimų kaip dar pagerinti  silpnų, slenkančių plaukų sveikatą - pasidalinkite su mumis! 

 

Palikti komentarą

Visi komentarai turi būti patvirtini administratoriaus