Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Kaukės pagal jūsų plaukų tipą

Kaukės pagal jūsų plaukų tipą

Kaukės pagal jūsų plaukų tipą

Plaukų kaukės yra bet kokios plaukų priežiūros rutinos stebuklus darantys herojai. Nesvarbu, ar jūsų plaukai buvo pažeisti nuo vasaros saulės ar ilgus metus trukusio šviesinimo, ar juos tiesiog reikia šiek tiek palepinti -  kaukės yra greitas sprendimas ir iš karto pastebimi rezultatai ! Nors yra daug kaukių, skirtingi plaukų tipai nusipelno specialiai jiems skirtų plaukų kaukių! 


Blizgesį suteikiančios kaukės dažytiems plaukams

Dažyti plaukai gali būti sveiki ir stiprūs, žvilgėti bei ilgiau išlaikyti plaukų spalvą.  

Tinkama kaukė padės atkurti plaukų žvilgesį, kuris galėjo būti paveiktas po dažymo ar kitų faktorių. Visi, kurie šviesina plaukus, taip patpastebės, jog gera plaukų kaukė padės atitaisyti žalą, išlaikyti plaukų atspalvį ir išsaugoti plaukų spalvos vientisumą.


Jei dažote plaukus…

Išbandykite apdovanojimus pelniusią MINU plaukų kaukę. Ji skirta dažytiems, išsausėjusiems plaukams. Sudėtyje esantis kaparėlių ekstraktas pamaitins plaukus, dėl to jie tamps daug švelnesni ir glotnūs lyg šilkas. 

Jei turite dulsvus dažytus plaukus…

Sugrąžinkite blizgesį ir atnaujinkite  plaukų spalvą naudodami "The Circle Chronicles"  - Spotlight Circle kaukę ! Jos tiršta tekstūra suteikia gilų maitinimą, tačiau neapsunkina plaukų - jie tampa minkšti ir šilkiniai. O efektas tikrai matomas akimirksniu!

Jei turite šviesintus plaukus…

Šviesiems ir chemiškai apdorotiems plaukams reikia švelnių, bet efektyvių formulių. "Heart of Glass Intense Treatment" plaukų kaukė gali suteikti viską, ko tik plaukams tuo metu reikia. Ji pašviesina, stiprina ir apsaugo plaukų spalvą dėl  unikalaus Biacidic jungčių komplekso.

 

 

Maitinančios kaukės pažeistiems plaukams

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pažeisti plaukai gali kelti nerimą, bet nesijaudinkite – tai visiškai įmanoma ištaisyti. Nesate tikri, ar jūsų plaukai pažeisti? Paprastai jie yra sausi, dulsvi, praradę formą bei natūralų žvilgesį Taip pat galite pamatyti išsišakojusius plaukų galiukus, lūžinėjimą.

Yra keletas veiksnių, dėl kurių jūsų plaukai gali atrodyti prasčiau nei įprastai. Cheminis apdorojimas (pvz., balinimas), karšti įrankiai, chloras ir druska, taip pat saulės spinduliai gali pakenkti. Apsaugą nuo karščio ir apsaugines formavimo priemones visada verta turėti po ranka, tačiau kai yra konkrečių pažeidimų, kaukė  - puikus sprendimas.


Jei turite labai pažeistus plaukus…

Naudokite Naturaltech maitinančią VM plaukų kaukę. 

Maitinanti kaukė su keratinu skirta ypač išsausėjusiems, pažeistiems ir storiems, šiurkštiems bei besiveliantiems plaukams. Plaukai tampa minkšti, švelnūs, blizgūs, lengviau šukuojami bei formuojami. Plaukų kaukė suteikia naują gyvenimą pažeistiems plaukams, uždaro plauko žvynelius, suteikia jiems švelnumo, maitinimo ir ilgalaikį poveikį.


Jei dažnai naudojate karštus įrankius…

Atgaivinkite plaukus naudodami „The Circle Chronicles“ Renaissance Circle plaukų kaukę. Reguliariai naudojant karštus įrankius, plaukai gali jaustis šiek tiek  trapūs ir praradę gyvybingumą. Ši ypatinga kaukė atkurs plaukų blizgesį ir sugrąžins sveikų plaukų išvaizdą.

Jei šviesinate plaukus ir norite drėkinimo 

Rinkitės NOUNOU plaukų kaukę. Jos sudėtyje yra vitamino E ir kitų antioksidantų, jog plaukai būtų šilkiniai ir gyvybingi. Beje, ši plaukų kaukė visiškai neapsunkins plaukų, tad puikiai tiks ir ploniems plaukams.


Tiesinančios plaukų kaukės šiauštis linkusiems plaukams

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaukų pasišiaušimas paprastai atsiranda, kai plaukai yra veikiami įvairių oro sąlygų, aplinkos veiksnių ar  kitos žalos. Tai pasireiškia kaip nepaklusnūs plaukai , kurie kyšo aplink galvą ir dažnai sudaro „aureolės“ efektą.

Nors kartais tai gali erzinti - sutvarkyti tai tikrai galime. Turėdami tinkamą kaukę, dėl specialių ingredientų galime suteikti plaukams glotnumo bei juos lengviau suvaldyti.

Jei turite banguotus ar garbanotus plaukus…

Padenkite plaukus LOVE/curl kauke.  Ši kaukė tiks visiems, kurie turi storus banguotus plaukus arba garbanas susivijusias į spiralę. Ši kaukė drėkins ir atkurs jūsų banguotų ar garbanotų plaukų elastingumą.


Jei plaukai nebeklauso ir trūksta laiko…

Neieškokite daugiau...Jums per 30 sekundžių pagelbės  LOVE smoothing, tiesinanti plaukų kaukė. Greitesnė nei įprastas kondicionierius, ši kaukė veikia iš karto, sutramdydama plaukus ir suteikdama jiems WOW efektą akimirksniu!


Jei jūsų plaukai šiurkštūs

Norėdami atkurti švelnumą, galite pasilepinti OI plaukų sviestu. Jame gausu antioksidantų, kurie suteiks lygios tekstūros, glotnumo bei švelnumo plaukams. 


Greitai atkuriančios plaukų kaukės

Štai keli patarimai, kaip  pasirūpinti savo plaukais, kai atrodo, jog nėra laiko plaukų priežiūrai:

  • Įtraukite tai į savo vakarinę rutiną. Kai atliekate odos priežiūros ritualus - tuo pačiu metu užsidėkite ir kaukę, skirtą plaukams.
  • Telefono kalendoriuje pasižymėkite kada jums reiktų pasilepinti plaukų kauke. Tai gali atrodyti kvailai, bet iš tikrųjų tai suplanavus -  jūs pasirūpinsite savo plaukų išvaizda ir galėsite laiko skirti kitoms veikloms.
  • Rinkitės greitas kaukes. Kai kurie produktai gali suteikti ypatingą maitinimą vos per keliasdešimt sekundžių ar kelias minutes. Visada turėkite tokių kaukių po ranka!
  • Pasirinkite daugiafunkcinius produktus. Formulės, kurios atlieka daugiau nei vieną dalyką, leidžia sutrumpinti plaukų priežiūros laiką.

Restless circle - Užtepkite mūsų nematomą plaukų kaukę, kai mankštinatės sporto salėje,  plaukiojate, gaminate maistą. Tai puiki kaukė veikliems žmonėms!

Per tris minutes ši „Quick Fix“ plaukų kaukė sudrėkina, išvalo ir atkuria plaukams švelnumą.

Reikia purškiamo ir nenuplaukamo produkto? Paimkite OI nenuplaunamą pienelį! Jis kondicionuoja, minkština ir apsaugo plaukus džiovinimo metu.


Specialios procedūros salone

Nėra geresnės vietos gauti individualų plaukų atstatymą ar gydymą nei salonas. Jei nesate tikri, kuri kaukė geriausiai tinka jūsų plaukų tipui - mūsų ekspertai gali suteikti išsamią konsultaciją ir rekomenduoti produktus, kurie padės jums pasiekti geriausių rezultatų.

Visada puiki mintis - apsilankyti pas stilistą, jog išlaikytumėte savo plaukų sveikatą kirpdami bei gydydami plaukus, jog išgautumėte tikslią norimą spalvą. Profesionalai gali sukurti jūsų plaukams pritaikytus sprendimus, atgaivinti  pažeistus, šviesintus ar pernelyg besiveliančius plaukus.

Jūs nusipelnėte palepinti save bei savo plaukus. Profesionalus patarimas ir tinkamai parinkta plaukų kaukė gali sustiprinti  ne tik jūsų plaukus, bet ir jūsų pasitikėjimą savimi, padėti suvokti unikalias jūsų plaukų subtilybes.


Plaukų kaukės išlaikymo intervalas?

Gyvename ir skubame -  todėl plaukų kaukės yra vienos iš tų produktų, kai galime šiek tiek sustoti savo bėgime ir skirti laiko plaukų priežiūrai. Įsileiskite šį procesą į savo gyvenimą, jog skirtumėte laiko ir dėmesio sau ir savo plaukams. 

Nors plaukų kaukės skiriasi -  nemažai jų tenka išlaikyti apie 10–15 minučių, bet tikrai ne visas. Tai dar viena puiki priežastis, kodėl geriausia perskaityti instrukcijas. Plaukų tipai taip pat turi įtakos geriausiam rezultatui pasiekti. 

Dažniausiai užduodami klausimai apie plaukų kaukes! 

Kaip užtepti plaukų kaukę?

Paprastai geriausia tepti drėgnus, rankšluosčiu nusausintus plaukus išilgai jų ilgio ir galiukų. Palikite nuo penkių iki 15 minučių, tada nuplaukite. Tačiau visada perskaitykite informaciją, kurią nurodė gamintojas.

Ar galiu naudoti plaukų kaukę kiekvieną dieną / kiekvieną kartą, kai plaunu plaukus? 

Kaukes geriau traktuoti kaip gydymą, o ne kasdienę rutiną. Šampūną ir kondicionierių tinka naudoti dažniau, o plaukų kaukę reikėtų naudoti kartą per savaitę, jei plaukai ypač pažeisti. Sveikiems plaukams pakanka kartą per savaitę ar kas antrą savaitę. Jei kyla abejonių, visada peržiūrėkite instrukcijas ant kaukės pakuotės arba pasitarkite su savo kirpėju.

Ar galima plaukų kaukę dėti ant sausų plaukų? Ar prieš plaunant šampūnu galima naudoti plaukų kaukę? Kai kurios kaukės naudojamos kaip gydymas prieš šampūną ir gali būti naudojamos sausiems plaukams, pavyzdžiui: The Restless Circle. 

Ar plaukų kaukę galima naudoti kaip giluminį kondicionierių? Jei jūsų plaukai yra labai pažeisti arba jiems reikia papildomo maitinimo, kaukes galima naudoti kaip stipresnį kondicionierių.

Palikti komentarą

Ši svetainė apsaugota „reCAPTCHA“, taip pat taikoma „Google“ privatumo strategija ir paslaugų naudojimo sąlygos.

Prieš paskelbiant visi komentarai moderuojami.

Read more

OI Luster - žvilgantys plaukai akimirksniu!

OI Luster - žvilgantys plaukai akimirksniu!

Žvilgantys plaukai - atraskite naują, greito poveikio ir drėkinančią priemonę! Lengvas lyg vanduo, itin greitai įsigeria į plaukus, turtingas natūralios kilmės ingredientų, kurie suteikia plaukams ...

Skaityti daugiau
Šviesių plaukų priežiūra!

Šviesių plaukų priežiūra!

Kad ir kaip norėtųsi šviesių plaukų, juk ne paslaptis, kad jų priežiūra tikrai nėra paprasta. Todėl džiaugiamės galėdami pasidalinti šešiais geriausiais šviesių plaukų priežiūros patarimais namuose...

Skaityti daugiau