Rozmarinas ir jo savybės!

Rozmarinas - tai augalas, kuris gali rasti vietą ir sode, ir  tarp daržovių, jis gražus ir naudingas, ir ne tik virtuvėje! Šiandien mes pristatome rozmariną ir jo prabangų eterinį aliejų, kuris sukuria nepamirštamą mūsų A SINGLE šampūno kvapą.

Rozmarinas yra aromatinių augalų pavadinimas, moksliškai žinomas kaip Rosmarinus officinalis. Tai nuolatos žaliuojantis krūmas, augantis laukinėje gamtoje palei Viduržemio jūros pakrantę. Panašu, jog jo vardo kilmė yra kilusi iš rosa maris, t. y. Jūros rožių, poetiško apibrėžimo, kuris pabrėžia neatsiejamą augalų ir jo kilmės vietos, Viduržemio jūros, ryšį.

Rozmarino žiedai gražūs ir mėlyni tarsi jūra, o augalui būdingas intensyvus kvapas gaunamas iš jo lapų, kuriuose gausu eterinių aliejų. Taigi kartu pažvelkime į rozmarino naudą ir  jo gerąsias savybes!

Rozmarino eterinis aliejus ir jo savybės

Rozmarinas yra daug daugiau nei aromatinis augalas, naudojamas virtuvėje patiekalams (net saldumynams ir konservams) paskaninti ir likeriams ruošti. Rozmarinas turi įvairių savybių, kurios naudojamos parfumerijoje bei farmacijoje.

Iš rozmarino lapų gauname labai parfumuotą eterinį aliejų, kuris taip pat puikiai tinka kosmetikai: jis yra aromatingas, ilgai išsilaikantis ir, remiantis augalų įvairove, turi eukalipto, kamparo, smilkalų ar pušies užuominų.

Kvapas taip pat turi stimuliuojančių savybių: gerina nuotaiką ir stiprina atmintį. Norėdami kovoti su nuovargiu, į savo vonios vandenį įlašinkite kelis lašus rozmarino eterinio aliejaus, kad suteiktumėte sau daugiau energijos; taip pat jį galite naudoti kaip oro gaiviklį namams.

 

Rozmarinų eterinio aliejaus galite rasti A SINGLE šampūno, mūsų šampūno, pagaminto iš 95% natūralios kilmės ingredientų. Tai  98,2% biologiškai skaidi formulė,  be kvapiklių, dažiklių, silikonų ar gyvūlinės kilmės ingredientų.

Nepamirštamas ir Viduržemio jūros regiono „A Single Shampoo“ kvapas yra 100% natūralus ir gaunamas būtent iš eterinių aliejų: ne tik rozmarino, bet ir levandų, kedrų bei pelargonijų.

A SINGLE šampūnas švelniai valo, drėkina ir suteikia plaukams elastingumo. Jis puikiai tinka naudoti kasdien ir yra tvarus planetai ne tik dėl natūralių ingredientų, bet ir dėl 100% perdirbamų pakuočių ir su 48% mažiau plastiko nei įprasti 250 ml buteliai.

Mokslinis Davines sodas

"Davines Village" mes  sukūrėme mokslinį sodą, tvarkomą pagal ekologinės žemdirbystės principus.

Šioje nuostabioje laboratorijoje po atviru dangumi gyvena daugybė augalų, kurie taip pat yra mūsų formulėse. Pavyzdžiui, A Single šampūne esantys rozmarinas ir levanda!

„ Mokslo sodas įkūnija Davines filosofiją. Jis sujungia dvi mus įkvepiančias jėgas: mokslines žinias ir humanistinį pašaukimą. Tai sukuria žiedinį tyrimų modelį, kuris yra unikalus pasaulyje."

Carlotta Del Canale Techninės rinkodaros vadovas

Palikti komentarą

Visi komentarai turi būti patvirtini administratoriaus