Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: SAVITA - Davines Lietuva kolekcija!

SAVITA - Davines Lietuva kolekcija!

SAVITA - Davines Lietuva kolekcija!

ĮKVĖPIMAS.

Kad ir kaip norėtume apie tai negalvoti, tačiau pasaulį sustingdžiusi pandemija stipriai veikė ir vis dar veikia ne tik pasaulio ekonomiką, bet ir žmogaus psichologiją. Vieną gražią dieną pasaulis ėmė ir sustojo. Kažkas paprašė mūsų atidėti gyvenimus neįsivaizduojamam laikui… Įpratę planuoti savo dienas minutės tikslumu, supratome, kad turime tik šiandieną… Tai, kas kažkada buvo savaime suprantama, įgavo svajonės formą. Visi “sugrįžome” į namus, į mažas bendruomėnes. Jei gyvenimas sustojo už lango, jis tiesiog virte virė namuose.

Kas skyrėsi, kas taikėsi, o ką gandrai aplankė. Dirbome, mokėmės, šventėme, liūdėjome, atradome save, savo artimąjį, tobulėjome keturių sienų tvirtovėje.  Ką mums tai davė/duoda?  Suvokimą, be ko galime gyventi ir be ko -  ne. Susidūrę su faktu, kad net ‘21 amžiuje kai kurios problemos nėra išsprendžiamos greitai, supratome, kas yra kantrybė ir būtent jos dėka laukiame pandemijos pabaigos ir ruošiamės naujam startui.

Todėl šią pirmąją kolekciją, kurią pavadinome SAVITA, norime skirti žmogaus individualumui - originaliam, atrastam, tikram. Tai tarsi manifestas individualumui! Žinoma, be tendencijų neapsiėjome, tačiau jos tapo tik prieskoniu, formuojant individualų kiekvienos merginos plaukų stilių.

Kurdami įvaizdžius stengėmės išlaikyti harmoniją tarp žmogaus vidaus ir išorės. Gyvendamas jautriame laikotarpyje, žmogus ypatingai ieško draugystės su savimi ir išoriniu pasauliu. Todėl sąmoningai vengėme stiprių kontrastų ar nenatūralumo. Juk drabužius ar “dekorą” galime nusiimti ir vėl užsidėti, galų gale pasikeisti, na, o  štai plaukai yra mūsų kūno dalis, kurios taip paprastai nenusiimsime ar nepakeisime…

GROŽIO INDUSTRIJA.

Konkrečiai kalbant apie grožio pasaulį, tikriausiai sutiksite su manimi, kad covid’o “eroje” pasikeitė klientų požiūris į kirpimus ir dažymus. Kas iš pradžių uoliai puolė tvarkytis plaukus namuose, kirposi ir dažėsi patys, vėliau, grįžę į kirpyklas, vis dažniau ėmė prašyti natūralesnių ir ne taip įpareigojančių įvaizdžių, o aš pati  ne kartą girdėjau klienčių mintis, kaip jos “susidraugavo” su ataugusiomis šaknimis ar žilais plaukais. Net atlaisvėjus karantinui žmonės renkasi natūralesnius įvaizdžius, kurie nepririštų prie lankymosi salone, o jei renkasi drąsesnę šukuoseną prašo rekomenduoti plaukų priežiūros priemones, kurios padėtų išlaikyti plaukų spalvą namuose.

Poreikis gražiai atrodyti niekur nedingo, tik kiek pakito. Juk daugelis dirbo ir vis dar dirba namuose. Zoom konferencijos, darbo susitikimai įpareigoja gražiai atrodyti. Todėl net būdamas tokioje situacijoje, turi būti visada “pasiruošęs” išėjimui, nors ir virtualiam.

SPALVA ir FORMA.                                                   

Kad ir kaip banaliai skambėtų, didžiausia žmogaus įkvėpėja yra gamta. Jei tai ir buvome pamiršę, pandemija tai puikiai priminė. Todėl kolekcijai rinkomės natūralias, žemės spalvas. Žinoma, atsižvelgėme į modelių pageidavimus bei prigimtinius duomenis. Visą kūrybinį procesą lydėjo pagrindinė mintis sukurti neįpareigojančius, ilgalaikius plaukų įvaizdžius. Nes, o kas, jei ir vėl… Todėl kūrėme persiliejančius, niuansinius dažymus su minimaliais akcentais, atskleidžiančiais arba žadinančiais kūrybiškumą. Kirpimo formos dinamiškos, aptakios, tekstūriškos, lengvos, nepririšančios prie pastovios priežiūros.

Tiek plaukų dažymai, tiek kirpimai leidžia lengvai keisti įvaizdį formavimo priemonių pagalba ir  susikurti norimą stilių. Kadangi turime puikius įrankius darbui salone ir plaukų priežiūrai namuose, kolekcijos pagalba norime pristatyti plačias Davines galimybes - nuo meistro paslaugų salone iki priežiūros namuose.

 

 

Vedami didelio noro dalintis, sukūrėme techninį žurnalą (paspauskite čia), kuriame rasite visų modelių dažymų eigas su tiksliomis formulėmis bei dažymo technikomis. O Davines Lietuva youtube kanale rasite visus step by step video.

Mintimis apie Davines Lietuva kolekcijos gimimą dalinasi Davines ambasadorė bei meno vadovė Lietuvoje - Kristina Šemiotienė.

Linkime Jums didelio ir SAVITO kūrybinio įkvėpimo darbuose bei gyvenime!

Davines Lietuva komanda

ESAME DĖKINGI:
Davines – už įkvėpimą bei savitą grožio filosofiją.
Gyvenimui – už galimybes.
 
KOLEKCIJOS AUTORIAMS:
Kristinai Šemiotienei
Eglei Lučkauskienei
Robertui Rogalskij
 
KOLEKCIJOS MODELIAMS:
Rūtai Jaskytei
Sandrai Gerdauskaitei
Martynai Sadlauskaitei
Jurgitai Čiunkaitei
Gintarei Dobilaitytei
Giedrei Kaulakienei
 
KŪRYBINEI KOMANDAI:
Nuotraukos: Gertrūdai Varnaitei
Nuotraukos: Vytautui Budrevičiui
Stilistei: Emilijai Knyzelytei – Jočionienei
Vizažo meistrė: Egintai Radžiūnaitei
Vizažo meistrė: Jolitai Verseckienei
Video: Dominykui Bliznikui
Video: Eimantui Čužauskui
 
VISAS VEIKSMAS VYKO:
Davines Lietuva akademijoje Ir Brazzi studio.

Palikti komentarą

Ši svetainė apsaugota „reCAPTCHA“, taip pat taikoma „Google“ privatumo strategija ir paslaugų naudojimo sąlygos.

Prieš paskelbiant visi komentarai moderuojami.

Read more

Plaukų kaukė: kodėl svarbu ją naudoti?

Plaukų kaukė: kodėl svarbu ją naudoti?

Kiekvieno žmogaus plaukai turi skirtingų poreikių, kuriuos reikia palepinti priemonėmis, kurios pagerina plauko išvaizdą, sustiprina, atstato struktūrą. Kartu atraskime plaukų kaukių supergalias!  ...

Skaityti daugiau
PLEISKANŲ ATSIRADIMO PRIEŽASTYS ir COVID!
plaukų priežiūra

PLEISKANŲ ATSIRADIMO PRIEŽASTYS ir COVID!

Metų laikai daro didelę įtaką pleiskanų atsiradimui, o ypač šaltuoju sezonu!  Nuo šalto oro oda ima sausėti, o to pasekoje gali ir pleiskanoti. Pleiskanų suaktyvėjimas pastebimas ir COVID pandemij...

Skaityti daugiau