4 vasariški plaukų įvaizdžiai tau!

Surišti į kuoduką ar į arklio uodegą plaukai, laisvos, besiplaikstančios vėjyje bangos ar šlapių plaukų efektas? Švęskite gyvenimą ir eksperimentuokite, atraskite sau tinkamiausią, smagų įvaizdį! Juk vasara ir skirta atsipalaiduoti!

Dalinamės su jumis keturiais vasariškais išvaizdžiais, kurie puikiai tiks tavo vasaros atostogoms! Nesvarbu, ar jums patinka nešioti susikėlus plaukus aukštyn ar susirišus į klasikinį kuoduką, ar atostogaujate mieste, ar jau keliaujate į pajūrį, esame tikri, jog šie patarimai tikrai tiks kiekvienai!

#1 - Natūralios bangos

  • Purškite „Volu Hair Mist“ ant rankšluosčiu nusausintų plaukų, kad  suteiktumėte plaukams daugiau apimties: susitelkite ties viršugalviu, tačiau nepamirškite papurkšti ir per visą plaukų ilgį.
  • Peršukuokite plaukus, kad produktas dar geriau pasiskirstytų. Naudokite vidutinės temperatūros džiovintuvo kaitrą, kad nesukeltumėte papildomo streso plaukų pluoštui.
  • Stebėkite plaukų skyrimą ir pakelkite natūralias bangas, naudodamiesi garbanojimo žnyplėmis.
  • Paskutinis prisilietimas: purkškite „More Inside Dry Texturizer“ ant  garbanų, kad jas užfiksuotumėte. Užbaikite perbraukdami pirštais per plaukus ir užpurkškite „Shimmering Mist“, kad  plaukai įgautų daugiau blizgesio.

#2 - Klasikinis, bet laisvas kuodelis

  • Džiovinkite plaukus plaukų džiovintuvu, esant vidutinei temperatūrai. Užpurškite  jūros druskos purškiklį  "Sea Salt Spray" ir rankomis paformuokite  plaukus, jie įgautų tekstūros ir sukurtumėte tarsi mažas garbanas. Susukite plaukus atgal į žemą, minkštą kuoduką.
  • Tuomet suformuokite "bandelę" ir užfiksuokite ją spaustukais ar segtukais, leisdami kelioms sruogoms pabėgti, kad gautųsi netvarkingas, laisvas efektas. Užfiksuokite įvaizdį su „More Inside Strong Hairspray“ plaukų laku!

#3 - Aukštai surištas kuodukas su šilkine skarele

  • Visiškai išdžiovinkite plaukus ir purškite "Dry Texturizer" sausą tekstūravimo priemonę. Tuomet susišukuokite plaukus atgal.
  • Suformuokite uodegą - bet ne itin aukštą, šiek tiek virš pakaušio kaulo, kad susidarytų tiesi linija, jungianti smakrą, skruostikaulius ir galvą.
  • Išlaisvinkite kelias uodegos sruogas ir leiskite joms natūraliai kristi į priekį.Patraukite uodegą į priekį, atlaisvindami ją iš plaukų gumutės, kad sukurtumėte tarsi netvarkingų plaukų išvaizdą, suteiktumėte apimties ir natūralumo. Užfiksuokite tai  „More Inside Strong Hairspray“ plaukų laku.
  • Ant galvos suformuokite apvalią "bandelę" ir užfiksuokite ją  viršuje su plaukų segtukais. Apjuoskite skarele plaukus ir padarykite šoninį lanką virš kaktos, kad audinys nesusitelktų aplink veidą.

#4 - Šlapių plaukų efektas

  • Išsiplovę galvą, pašalinkite vandens perteklių nuo plaukų, nusausindami juos rankšluosčiu. Jei jūsų plaukai sulaiko per daug vandens, taip pat galite trumpai panaudoti plaukų džiovintuvą. Tik  nepamirškite, jog plaukai turi išlikti drėgni, kad sėkmingai susikurtumėte šį įvaizdį.
  • Rankose sumaišykite „Texturizing Serum“, kad padidintumėte plaukų apimtį, ir „Medium Hold Modeling Gel“. Gerai paskirstykite šių dviejų produktų mišinį ne tik ties šaknims, bet ir  per visą plaukų ilgį bei galus. Nepamirškite ir pakaušio!
  • Šukuokite atgal plačiomis retomis šukomis ir tuomet perbraukite rankomis per plaukus, kad atsikratytumėte akivaizdžiausių pasišiaušusių sruogų.
  • Užfiksuokite plaukus su „More Inside Strong“ plaukų laku ir tuomet naudokite difuzorių. 

 

 

Palikti komentarą

Visi komentarai turi būti patvirtini administratoriaus